Betonggolv i restauranger

Egentligen är det mjukare med trägolv och det ger ett mycket mysigare intryck. Men här om vecka så var jag ute och åt på en ny restaurang tillsammans med några kompisar, eller ny och ny men det var första gången vi var där i alla fall. Och där hade de ett betonggolv på golvet istället. Vilket kan tyckas väldigt rustikt men det var just det som gjorde det så snyggt.

Jag kan lite om betonggolv och slipning då jag faktiskt praktiserade på Bygg och Industrigolv i Östergötland AB när jag var yngre. Och de sysslade med HTC Superfloor som är en slipningsmetod där man använder sig av verktyg från HTC och det blir otroligt snyggt. Det är en av de mest effektiva sätten att slipa betonggolv på och gör så att de får världens glans. Så golven där i restaurangen hade den här fina glansen, så det blev snyggt samtidigt som det var lite mer rustikt.

Känner du att det här med golvslipning med metoden HTC Superfloor är något som passar dig, se då till att vända dig till Bygg och Industrigolv i Östergötland AB. Det finns säkert andra firmor som sysslar med det också, men de vet jag ingenting om. Känner bara till Bygg och Industrigolv i Östergötland AB och vet att de är väldigt bra så funkar ju bra att rekommendera dem då för betongslipning. Och kan även säga att de har väldigt trevlig personal, och det är inte direkt någon nackdel heller.