Fantastiskt god mat

God eftermiddag! Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg, idag kommer det ett inlägg som ni länge har längtat efter. Jag tänkte nämligen skriva ett rekommendationsinlägg, om Två Små Svin. Det är en restaurang på Östermalm som jag besökte för någon vecka sedan och blev glatt överraskad.

När jag och min man firade fem år som gifta för någon vecka sedan valde vi att gå ut och äta på restaurang, det är något vi båda älskar med inte brukar ha tid med. Då vi skulle fira oss och vårt äktenskap ville vi göra något som vi båda gillar, vilket resulterade i att vi besökte denna restaurang på Östermalm för att äta en god middag. Vi tog två olika rätter, för att kunna prova lite av båda. Maten som vi åt var extremt god, vi njöt av varje tugga vi tog. Utöver att maten var helt gudomlig fick vi även den bästa tänkbara servicen, så bra service som vi fick hos dem har vi nog inte fått på något annat ställe. Att vi fick en bra service under vårt besök gjorde det hela mycket bättre, vi kunde gå därifrån mätta och belåtna med ett leende på läpparna. Det fanns ingenting under vårt besök som inte var bra, allt med den här restaurangen var helt perfekt. Efter att ha ätit hos dem när vi firade vår bröllopsdag vet jag att de har mycket att erbjuda, därför kommer jag nog garanterat besöka dem i framtiden. Jag kan dessutom rekommendera er att besöka denna restaurang på Östermalm, vill ni äta god mat och få en bra service är det till dem ni ska gå.