Godaste pizzan i Gävle

Hej åter igen, alla kära läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra. Som många av er redan vet om så brukar jag ju för det mesta skriva här på min blogg om allt som har med restaurang att göra och ibland så händer det ju faktiskt även att jag rekommenderar restauranger som jag tycker är värda att kika på. En av dessa restauranger upptäckte jag nyligen när jag var i Gävle och skulle äta lite pizza till lunch på en pizzeria vid namn Bomhus Pizzeria.

Jag reser ju runt mycket i mitt yrke och det är även därför som jag kan skriva om många olika städers restauranger här på min blogg, vilket jag tycker är oerhört roligt, och jag har ju faktiskt skrivit om Gävle innan. Dock så känner jag verkligen nu att jag faktiskt har snubblat på den godaste pizzan i Gävle och det är alltså hos just Bomhus Pizzeria. Därför så vill jag uppmärksamma dem och deras härliga stämning på restaurangen samt deras kvalitativa pizzor till alla ni som befinner er i Gävle, vare sig det är permanent eller i genomfart. Det är ovanligt för mig att skriva om pizzerior, men denna var ett undantag den här gången och jag hoppas verkligen på att ni kommer att ta och testa på Bomhus Pizzeria ifall ni har vägarna förbi nästa gång ni är riktigt pizzasugna. I vilket fall som helst så tar jag och passar på att slänga in en länk här någonstans i inlägget som kommer att kunna ta er direkt till Bomhus Pizzerias egna sida här på nätet där ni bland annat kan se menyn eller läsa på lite mer om vilka dem är. Dessutom så finner ni ju adress med mera ifall ni alltså skulle vara intresserade av att göra ett lunchbesök eller så!