Vi vände oss till en byggfirma

För några månader sedan bestämde jag och min man att vi ville bygga ett trädäck på vårt hus. Vi kontaktade en lokal byggfirma i Kalmar för att få en offert och blev chockade över det pris de gav oss. I stället för att anlita dem valde vi ett annat företag, så, en sak som är viktig är att man inte tar första bästa företag, utan att man tar offerter ifrån minst tre olika byggföretag så att du kan jämföra priser och tjänster.

När vi väl hade fått alla offerter valde vi ett företag som var specialiserat på att bygga trädäck och som erbjöd ett bra pris. Vi gick sedan vidare med bygget och det var klart på cirka tre veckor. Vi är verkligen nöjda med resultatet! Däcket är vackert och tillför så mycket värde till vårt hus. Vi fick också en bra garanti från företaget, vilket var viktigt för oss.

Sammantaget är det ett bra sätt att bygga ett däck för att öka värdet på ditt hus och ge dig mer utomhusutrymme, men det är viktigt att handla och se till att du får offerter från flera företag. På så sätt kan du försäkra dig om att du får det bästa priset och den bästa kvaliteten på arbetet. Nu vill jag slå ett slag för denna byggfirma, de är helt enkelt den bästa! Tack för ett fantastiskt arbete vill vi bara säga!

Sensmoralen i den här historien är att det lönar sig att göra efterforskningar innan man bestämmer sig för en byggare och att inte vara rädd för att ställa många frågor. Se till att du får en garanti och försäkra dig om att allt arbete kommer att utföras enligt dina krav. Lycka till med ditt projekt!

PS: Kom ihåg att ta många foton under processen så att du kan se tillbaka och minnas hur bygget gick till.