Catering och restaurangmat för festligheter

Inför festligheter, födelsedagar och liknande tycker jag att det kan vara väldigt skönt att beställa catering. Fördelarna med det är att man slipper att laga mat själv, eller att baka om man väljer att ta efterrättscatering också. Själv brukar jag nästan bara ta huvudrätterna och det är väldigt skönt att få hem dem. Har tagit av den kalla två gånger och av den varma en gång.

Kall catering är perfekt eftersom man har en buffé som gästerna kan plocka ifrån. De plockar till sig den mat som de vill ha och det spelar ingen roll om de inte kommer samtidigt eller den tid som man har satt eftersom det inte finns någon risk för att maten kallnar. Utan det är gjort för att vara kall och är god som den är.

Vi brukar alltid köpa catering i här i Alingsås, för att det är skönt att slippa åka iväg någon längre sträcka. Så det har helt enkelt blivit så att vi har beställt från Mörlanda Livs och därmed fått hem maträtterna precis vid den tid som vi önskat. Och ofta är det skönt om de kommer med cateringen och börjar att ställa upp buffén ett litet tag innan gästerna kommer för att allting ska vara kvar till dess.

Det bästa med Mörlanda Livs är att de har så många olika alternativ. De har inte bara en kall cateringbricka utan de har både med kött, skaldjur, fisk samt vegetariska. Så även om man beställer från samma Alingsås-firma varje gång man köper catering för festligheterna så behöver inte det betyda att det bara blir en och samma mat, rätter och sorter.